miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mașina lui Comănescu, vandalizată

Liberalul Ionuț Comănescu și-a găsit mașina vandalizată. Consilierul local PNL Slatina avea autoturismul parcat în fața locuinței. Luni dimineață, a găsit mașina cu geamurile laterale și una dintre oglinzi sparte. În plus, i-au fost furate plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Comănescu a publicat, pe facebook, imagini cu mașina vandalizată și susține că este vorba despre o răzbunare a administrației locale.

Sunt în fața casei. Vreau să plec la birou, mi-a fost vandalizată mașina, mi-au fost luate numerele. Mi-au spart geamurile, mi-au spart oglinda. Domnii de la poliție vor lua amprente și vom stabili ce lipsește din interior. Dacă nu mi se luau numerele credeam că este vorba despre o spargere, dar având în vedere că lipsec numerele, cel care a făcut-o clar că a făcut-o ca să facă rău. Acest lucru se întâmplă când faci o opoziție la Slatina. Actuala administrație nu este obișnuită cu stilul acesta de lucru. Proiectele trebuie să treacă așa cum își doresc, fără ca opoziția să comenteze ceva. Ar trebui să înțeleagă că nu ne speriem așa ușor. E urât ce se întâmplă, dar aceasta este realitatea. Oglinda este făcută franjuri, geamul este spart. Va trebui să merg să îmi iau numere. Probabil stilul nostru de opoziție deranjează și probabil băieții aleg să te rezolve altfel. Nu este o variantă firească, dar aceasta este realitatea. Ceea ce mi s-a întâplat, probabil s-a petrecut mai spre dimineață”, este mesaul consilierul Comănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa foto: cugetliber.ro

Politica