joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atleții craioveni au cucerit două medalii la CN de J1

De curând, la Pitești, au avut loc Campionatele Naționale de Juniori 1 la atletism. Printre concurenți s-au aflat și atleți de la cluburile craiovene, dar doar doi dintre aceștia au reușit performanța de a urca pe podium. Andrei Matei, sportiv legitimat la CS Universitatea Craiova, a obținut medalia de argint la proba de 1500 de metri, după ce a încheiat cursa în 4 minute, 4 secunde și 69 de sutimi. Acesta a mai ocupat locul șapte în proba de 800 de metri.

A doua medalie craioveană a venit din partea Vanessei Balaci (LPS Petrache Trișcu), care în urmă cu două săptămâni cucerea un titlu național și un argint la juniori 2. Sportiva, pregătită de Nicușor Bugiulescu a izbutit să își adjudece o distincție și la competiția națională a juniorilor 1, unde a concurat alături de atlete mai mari ca vârstă, cucerind bronzul în cadrul probei de 200 de metri, încheiată în 24, 74 secunde.

Altfel, clasări în primii opt au mai fost obținute de: Claudiu Zoican (locul 7 – 200 m, LPS Craiova), Darius Grejdan (locul 8 – 5000 m, LPS Craiova), Diana Lătărețu (locul 7 – 10 km mars, CSM Craiova), Otilia Segărceanu (locul 8 – 10 km mars, CSM Craiova), Răzvan Anghel (locul 7 – 400 m, locul 8 – 800 m, LPS Craiova).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica