sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Aviz nelegiuiților! Polițiștii au început să facă ordine cu cătușele

Polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți încep să folosească mai des cătușele din dotare pentru a pune la punct fărădelegile din județ. Săptămâna trecută poliţişti din Vînju Mare, județul Mehedinți, au reţinut un bărbat în vârstă de 63 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv, tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost declanşate în data de 28 iunie a.c., când poliţiştii din Vînju Mare au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani din aceeași localitate a fost lovit cu o bâtă de către o persoană, pe raza localității Bucura. În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit de comiterea faptei. În sarcina bănuitului s-a stabilit că la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 14:50, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în calitate de conducător auto al unei societăți private de transport din Drobeta Turnu Severin, ar fi avut un conflict cu un pasager. Ajuns în stația din localitatea Bucura, în timp ce trecea pe lângă ușa din față a autobuzului, conducătorul auto ar fi lovit tânărul, în zona capului cu o bâtă tip baseball”. Tânărul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale. Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Încătușat pentru un telefon

Și poliţişti din Strehaia au reţinut un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. În fapt, la data de 28.06.2018, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Strehaia, tânărul ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane de sex feminin, în vârstă de 26 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 700 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Mehedinți, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Femeie cercetată pentru însușirea bunului găsit

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat o tânără în vârstă de 24 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat o tânără de 24 de ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuită de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. În fapt, la data de 10 mai a.c., tânăra și-ar fi însușit fără drept un telefon mobil din incinta unei societăți comerciale, situată pe strada Crișan din aceeași localitate, bun uitat de către o persoană în vârstă de 48 de ani. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 600 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitei.

Politica