vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Șofer de 63 ani, reținut după ce i-a dat cu bâta în cap unui pasager

Un bărbat de 63 ani, șofer al unei societăți private de transport din Drobeta Turnu Severin, a fost reținut de polițiști după ce i-a dat cu bâta în cap unui pasager. Victima este un tânăr din Vânju Mare, iar incidentul s-a petrecut pe raza localității Bucura.
În sarcina bănuitului s-a stabilit că la data de 28 iunie a.c., în jurul orei 14:50, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de conducător auto al unei societăţi private de transport din Drobeta Turnu Severin, ar fi avut un conflict cu un pasager. Ajuns în staţia din localitatea Bucura, în timp ce trecea pe lângă uşa din faţă a autobuzului, conducătorul auto ar fi lovit tânărul, în zona capului cu o bâtă tip „baseball”. Tânărul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale”, potrivit IPJ Mehedinți.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Mehedinţi. El urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de luare a măsurilor legale, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, respectiv, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Politica