vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Finală inedită, la Mehedinți

Campioanele Ligii a IV-a (Viitorul Șimian) și Ligii a V-a (Știința Broșteni) vor juca în ultimul act al Cupei României – faza județeană Mehedinți. Finala se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Este pentru prima dată, la Mehedinți, când o echipă de Liga a V-a accede în ultimul act al Cupei României – faza județeană. Performera este Știința Broșteni, care a ajuns în finală după ce a eliminat Inter Crăguiești, CS Strehaia, Dunărea Pristol și Real Vânju Mare. Echipa din Broșteni a reușit să câștige și campionatul în ultimul eșalon fotbalistic din Mehedinți, iar acum speră să-și treacă în palmares, în premieră, și Cupa României. Adversară îi va fi Viitorul Șimian, câștigătoarea Ligii a IV-a. Echipa din Șimian a intrat în Cupa României direct în turul secund și s-a calificat în finală, după ce a trecut, pe rând, de Voința Oprișor, ASG Hinova și Recolta Dănceu.

Avem echipă mult mai bună și în mod normal ar trebui să câștigăm finala. Nu trebuie să subestimăm însă adversarul. Să nu uităm ca Știința Broșteni a câștigat campionatul în Liga a V-a și că are în componența lotului mai mulți jucători care au evoluat la Minerul Motru, a spus mijlocașul Relu Țurai, de la Viitorul Șimian.

Policlinica Buna Vestire Craiova

știgătoarea finalei de la Mehedinți va juca, pe 1 august, în primul tur al Cupei României – faza națională.

Politica