sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tabăra de la Săcelu, la capacitate maximă în acest an

Tabăra pentru copii de la Săcelu, din județul Gorj, va funcționa, în acest sezon estival, aproape la capacitate maximă. Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret, instituție în subordinea căreia se află Tabăra Săcelu, se declară mulțumiți de situație, în zonă fiind așteptați grupuri de tineri din întreaga țară.

Horațiu Gorun, Directorul DJTS Gorj, a anunțat că primii copii care și-au făcut rezervări au ajuns deja la Săcelu, dând asigurări că toți cei care vor călca pragul acestei unități de cazare vor beneficia de cele mai bune condiții. „Avem primul grup de copii în tabăra de la Săcelu. Tabăra se prezintă foarte bine și cred că toți copiii care ne vor călca pragul în această vară vor fi mulțumiți de ceea ce vor găsi la Săcelu din punct de vedere al condițiilor de cazare, de masă și de recreere. Avem grupuri din județele tradiționale, precum Ialomița, Călărași, dar și din Constanța, București, Prahova, Sibiu, Mehedinți și Dolj. Noi am mers pe același tarif practicat sezonul trecut. Cred că avem unele dintre cele mai mici prețuri din țară, adică 69 de lei pe zi”, a explicat Gorun.

Vom depăși un grad de ocupare de 98% pe sezon”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Faptul că această activitate a pornit cu dreptul, chiar din momentul în care s-au făcut rezervări, determină conducerea DJTS Gorj să considere anul 2018 ca fiind unul de excepție pentru Tabăra din Săcelu. „Putem spune că treptat s-a creat un vad la Săcelu, pentru că este primul an în care, dacă ni se confirmă toate rezervările făcute pe hârtie, vom depăși un grad de ocupare de 98% pe sezon, ceea ce este o performanță. Asta arată că tabăra Săcelu a intrat foarte bine în circuitul național, a preluat din vadul de la Tismana și arată că județul nostru rămâne un județ căutat pentru posibilitățile pe care le oferă din punct de vedere turistic. Tinerii nu stau doar în tabără, pentru că au posibilitatea de a vizita județul”, a conchis directorul DJTS Gorj.

Politica