vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută noi locații pentru Zilele Târgu Jiului și Festivalul Berii

Manifestările dedicate Zilelor Municipiului Târgu Jiu sau Festivalului Berii ar putea fi mutate, începând de anul viitor, de pe Insulița de pe Jiu. Această problemă a fost ridicată și în ședința din această lună a Consiliului Local Târgu Jiu, după ce autoritățile au primit mai multe sesizări de la târgujienii care locuiesc în zona Insuliței. Oamenii sunt deranjați de gălăgie, de fumul grătarelor și speră ca autoritățile să vină cu o soluție.

Viceprimarul Aurel Popescu i-a solicitat primarului Marcel Romanescu, ca urmare a acestor sesizări, să întocmească un proiect de hotărâre prin care să propună alte locații pentru astfel de evenimente. „Revin cu solicitarea ca pentru luna iulie să avem un proiect de hotărâre care să aibă la bază această adresă a cetățenilor prin care ni se solicită o altă locație pentru desfășurarea acestor evenimente. Este foarte important pentru noi să discutăm într-o ședință aceste aspecte și sper ca în luna iulie să avem această ocazie”, a fost solicitarea lui Popescu.

Anul acesta, nu se schimbă nimic

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește viitorul acestor manifestări, rămâne de văzut cu ce soluții vin autoritățile municipale. Cert este, însă, că în acest an, Festivalul Berii va avea loc tot pe Insulița de pe Jiu. „Este exclus să mutăm aceste evenimente, anul acesta. Festivalul Berii aici se va desfășura. Am primit de la Ministerul Apărării 40 de hectare. Avem în acest proiect, în momentul de față, o zonă de agrement. În viitor, în acea zonă putem să amenajăm un spațiu adecvat pentru astfel de evenimente ca să nu mai deranjăm pe nimeni”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Politica