vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andreea Jifcu a obținut „Paleta de Argint”

Sportivă aflată în plină ascensiune, tenismena legitimată la CSS Slatina, Andreea Jifcu, aduce, după şapte ani, în oraşul de pe malul Oltului, trofeul „Paleta de Argint”, unul dintre cele mai importante concursuri la categoria de vârstă 8-10 ani. Tenismena pregătită de Petre Arnăutu şi Felicia Coneschi a obţinut victorii pe linie, câştigând în jur de 20 de meciuri atât în proba de simplu, cât şi pe echipe.
O nouă performanţă în tenisul de masă slătinean. După Marius Rădoi, ultimul slătinean care a  câştigat în urmă cu şapte ani „Paleta de Argint”, ediţia actuală, ce s-a desfăşurat în weekend, la Bistriţa, a fost câştigată de Andreea Jifcu. Sportiva slătineană nu a pierdut niciun meci din cele aproximativ 20 de partide disputate, clasându-se astfel pe primul loc.
Adiana Diaconu este slătineanca care a mai obţinut „Paleta de Argint”, concurs foarte important la nivel de copii.
„Competiţia a fost una de anvergură, fiind prezenţi peste 170 de copii. Andreea Jifcu a reuşit, după şapte ani, când Marius Rădoi a câştigat această competiţie, să aducă acest titlu la Slatina. N-a pierdut niciun meci, le-a câştigat pe toate, şi a jucat în jur de 20 de partide atât la simplu, cât şi pe echipe. Este foarte important acest concurs, copiii care de regulă câştigă «Paleta de Argint» vor avea rezultate în continuare. Aşa a început şi Adina Diaconu”, a declarat antrenorul secţiei de tenis de masă de la CSS Slatina, Petre Arnăutu.
În concursul pe echipe, CSS Slatina a terminat pe locul patru, la feminin, iar la masculin pe locul şase.

Politica