sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Naţional, sărbătorită la data de 26 iunie, nu a rămas nemarcată de politicienii români, care au transmis mai multe mesaje pentru a celebra tricolorul României.
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj  în care subliniază că Tricolorul este martorul celor mai importante momente ale istoriei, „ale acelor evenimente care au definit România şi, ulterior, au propulsat-o în rândul ţărilor europene”.

Mândria, în forma ei pură și sinceră, este un sentiment înălțător care motivează și dă sens celor mai profunde trăiri. Așa simțim cu toții când Drapelul nostru Național se înalță pe redute greu de cucerit, grație performanțelor obținute de români.

 Astăzi, la ceas de sărbătoare, se cuvine să privim câteva secunde în interiorul nostru, acolo unde fiecare dintre noi adăpostim acel sentiment natural, firesc, denumit simplu patriotism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Să ne amintim că Drapelul Național este martorul celor mai importante momente ale istoriei, ale acelor evenimente care au definit România și, ulterior, au propulsat-o în rândul țărilor europene.

Să ne amintim că Tricolorul are puterea de a ne uni pe toți în numele idealurilor și valorilor care fac bine României.

Nimic nu ne poate destabiliza atât timp cât avem un crez comun, chiar dacă, în anumite momente, îmbrățișăm opinii diferite. Rămânem aceiași români recunoscuți peste hotare pentru ospitalitate și omenie, iar drapelul rămâne parte indisolubilă a identității noastre în lume.   

   Datoria fiecăruia dintre noi este să dăm conținut acestui simbol național, prin faptele noastre. România a fost costruită prin sacrificiile și unirea în voința a înaintașilor noștri și am convingerea că viitorul acestei țări se bazează pe stabilitate și înțelepciune.

Politica