vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit electrocutată, după ce a căzut din cireș

O femeie, de 53 ani, din Tomșani, a murit electrocutată. Femeia se urcase într-un cireș care se afla sub o rețea de alimentare cu electricitate. Femeia s-a dezechilibrat și a căzut din cireș, iar în acel moment crengile copacului au atins cablurile electrice.

Membrii echipajului SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 24.06.2018, la ora 17.50, în localitatea Tomşani, sat Botorani pentru salvarea unei persoane electrocutate căzute de la înălţime dintr-un copac.

Persoana în cauză, o femeie în vârstă de 53 ani, urcase în copac pentru a culege cireşe, acesta fiind amplasat sub o reţea de alimentare cu electricitate. În momentul căzăturii, femeia s-a electrocutat, crengile copacului atingând de cablurile reţelei”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipajele de intervenție ajunse la fața locului au găsit-o inconștientă și timp de 50 de minute au încercat să o resusciteze, din păcate fără nici un rezultat, decesul fiind declarat de către medicul de la ambulanţă.

Politica