joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Gorj are cei mai buni paramedici din Oltenia

Săptămâna trecută, s-a desfăşurat în municipiul Târgu Jiu, Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat – Faza Zonală, unde au participat cei mai buni pompieri din șase judeţe.

În cadrul acestei competiţii, plutonierul adjutant Daniel Stăiculescu, plutonierul adjutant Daniel Șerban şi plutonierul major Ionuț-Paul Maioga au format echipa de paramedici a ISU Gorj, reuşind să obţină premiul pentru „Cea mai bună echipă de paramedici”. „Aceşti băieţi, au mii de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat. Vieţile a sute de oameni au trecut prin mâinile lor, acesta fiind cel mai important test prin care şi-au demonstrat profesionalismul şi dăruirea pentru această nobilă misiune. De-a lungul anilor, ei au făcut faţă cu brio tuturor misiunilor în care i-au ajutat pe oamenii care au suferit, de la mici contuzii, până la cele mai grave leziuni survenite în diverse situaţii de urgenţă. Au arătat într-o competiţie că sunt cei mai buni, dar cel mai important este că la fiecare misiune pe care o duc la bun sfârşit, dovedesc că sunt cei mai buni”, a menționat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

În toamna acestui an, echipa din Gorj va reprezenta ISU Gorj la Faza Naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a primului Ajutor Calificat, unde vor întâlni cei mai buni pompieri paramedici din ţară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica