vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Ne dorim cu siguranță să aducem încă un trofeu la Craiova”

Juniorii lui Bogdan Vrăjitoarea de la CSU Craiova au reușit ceea ce nu sperau înainte de startul turneului semifinal organizat în Bănie, și anume calificarea în finala campionatului național U13. Favorita grupei era Luceafărul Cluj, care anul trecut a disputat finala la această categorie, dar puștii craioveni s-au mobilizat mai bine și au izbutit să câștige turneul semifinal care a avut loc pe stadionul Extensiv din Craiova zilele trecute. Echipa de juniori a CSU Craiova a câștigat toate cele trei meciuri disputate, iar astfel s-a clasat pe prima poziție în grupă ceea ce i-a adus calificarea în finala națională.

În primul meci, băieții lui Vrăjitoarea au învins la pas CSM Școlar Reșița cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Duță L. (3) și Gheorghiade. Cea mai grea întâlnire pentru juniorii craioveni a fost cu Luceafărul Cluj, în al doilea meci al grupei. Chiar dacă nu era ultima etapă a turneului, reprezenta practic finala acestei grupe. Partida a fost una strânsă, cu ambele părți luptând pentru victorie. Și scorul final a fost unul apropiat, dar în cele din urmă formația olteană s-a impus cu 3-2 prin tripla înscrisă de Duță L. În ultima partidă, CSU Craiova nu a greșit în fața lui Gaz Metan Mediaș, de care a trecut cu 2-0, grație reușitelor lui Duță B. și Duță L. Astfel, grupa de juniori U13 a CSU Craiova și-a scris calificarea în finala națională, pe care o va disputa duminică, 24 iunie, la Buftea, împotriva lui FC Viitorul (Academia Hagi). „Când te califici în primele opt echipe din țară o să joci cu cele mai bune. La turneul semifinal organizat la Craiova a venit Luceafărul Cluj, o echipă foarte puternică la această vârstă și eu pe ei îi consideram favoriți, dar se pare că spiritul nostru de olteni a învins. Mă bucur că am reușit să câștigăm toate cele trei partide. Per total am fost echipa mai bună, mai în formă, mai stabilă, sunt foarte mulțumit de elevii mei. În finală, va fi un singur meci cu trofeul pe masă. Vom juca cu FC Viitorul, este un adversar extrem de greu. Este normal ca odată ajunși în finală să ne gândim la trofeu, să ni-l dorim, pentru asta sunt finalele. Ne dorim să mai aducem un trofeu în vistieria clubului în acest an, ar fi o performanță mare și o bucurie și mai mare pentru copii”, a declarat antrenorul grupei de juniori U13 a CSU Craiova, Bogdan Vrăjitoarea.

Lotul echipei U13 a CSU Craiova este format din: portari – Bunea Alexandru, Rafael Vlăsceanu, Găgeatu Ianis; jucători de câmp – Benga Denis, Capac Alexandru, Cârpici Frederico, Dumitru Adelin, Duță Bogdan, Duță Lucian, Gheorghiade Rareș, Lăpădătescu Robert, Lăcraru Denis, Nedelcu Vlăduț, Sichitiu Dorian, Sârbu Mario, Tamaș Robert, Zaharia Yanis, Balaci Mario.

Policlinica Buna Vestire Craiova

REZULTATE TURNEUL SEMIFINAL – CRAIOVA

Luceafărul Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-1

CSU Craiova – CSM Școlar Reșița 4-1

Gaz Metan Mediaș – CSM Școlar Reșița 1-0

Luceafărul Cluj – CSU Craiova 2-3

CSU Craiova – Gaz Metan Mediaș 2-0

CSM Școlar Reșița – Luceafărul Cluj 1-6

Politica