vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calancea și Mitrovic, aut de la Craiova! Mangia a plecat în cantonament cu creșa după el!

Se pleacă pe capete de la CSU Craiova! Calancea și Mitrovic nu au fost luați în stagiul de pregătire, fiind anunțați că nu mai e nevoie de ei. Lotul deplasat în Austria e compus în mare parte din juniori.

Despărțiri pe bandă rulantă de formația craioveană. Cu Apostol Popov și Andre Santos nu s-a mai prelungit, lui Simon Măzărache i s-a reziliat contractul, Vladimir Screciu a fost vândut, iar Mihai Roman împrumutat la Călărași. Alți doi jucători au pierdut avionul de Milano: Nicolai Calancea și Miodrag Mitrovic, goalkeeperii pe care Devis Mangia și staff-ul său s-au bazat în sezonul încheiat fiind anunțați că nu se va mai conta pe serviciile lor.

Staff-ul lui Mangia, mai numeros decât seniorii de la echipă!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru prima oară din 2013 încoace, de când s-a format echipa, clubul craiovean nu a mai făcut public pe site-ul oficial lotul deplasat într-un stagiu de pregătire. Dintre jucătorii care au făcut parte în sezonul trecut din lot se regăsesc următorii 13: Popescu, R. Popa, Tiago Ferreira, Briceag, Dimitrov, Gardoș, Martic, Mateiu, Zlatinski, Rossi, Glavina, Burlacu, Bărbuț. În rest numai juniori, între care au fost identificați portarii Dică și Preduț, jucătorii Borța, Juncu, Bârzan, Mihăilă, Baicu, Markovic.

Mitriță, Băluță și Bancu au beneficiat de o vacanță prelungită, astfel încât se vor alătura lotului pe 25 iunie. Bic e nerefăcut și de-asta nu a mai plecat în Austria.

Cu un lot atât de subține, Devis Mangia era vizibil iritat la plecare spre Austria: „Nu ştim dacă ne putem gândi şi la grupele Europa League şi la lupta pentru titlu, fiindcă nu ştim pe ce lot ne vom baza. Când va fi definitivat, atunci ne putem propune anumite obiective”.

Politica