joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anchetă la Parchet în cazul copilului bătut la locul de joacă

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea face cercetări cu privire la agresiunea la care au fost supuși un copil, de 7 ani, și mama sa la un loc de joacă din muncipiu. A fost deschis un dosar penal fiind cercetate împrejurările în care a avut loc incidentul.

„Cercetările se efectuează de organele de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică”, au anunțat procurorii.

Reamintim că agresorul a fost amendat de poliție cu suma de 200 de lei, IPJ deschizând de atunci un dosar penal. Incidentul a fost filmat de martori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceștia spun că bărbatul era băut și l-a strâns de gât pe copil, aruncându-l la câțiva metri. Apoi l-a lovit cu picioarele. Potrivit martorilor, agresorul a bătut-o și pe mama copilului și era aproape să o lovească și pe o polițistă care a fost chemată să intervină.

„Foarte mulți copii din zonă au asistat la scena traumatizantă, iar băiețelul bătut părea să fi rămas cu sechele”, precizează unul dintre martori. Acesta a și filmat ultimele minute ale incidentului.

 

Politica