marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vladimir Screciu face vizita medicală cu Genk!

Jucătorul din Corabia este foarte aproape de un super-transfer în Jupiler League.

Potrivit Fanatik.ro, Vlad Screciu a plecat luni din Oltenia și se află chiar în acest moment în Belgia, unde face vizita medicală pentru cei de la Genk. Dacă totul va decurge cum trebuie, Screciu ar urma să semneze cu echipa belgiană. Genk a terminat sezonul precedent pe locul 5 și a prins in extremis ultimul loc pentru cupele europene. În acest moment în liga belgiană evoluează trei fotbaliști români: Răzvan Marin la Standard Liege, Alex Chipciu la Anderlecht și Dorin Rotariu, care în ultimul an a fost împrumutat de Brugge la Mouscron.

În ultimele sezoane, fotbalistul de 18 ani a fost unul dintre oamenii de bază de la echipă, nu doar datorită talentului și voinței de care a dat dovadă la o vârstă fragedă. Screciu a fost extrem de folositor, mai ales din punctul de vedere al regulii U21.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vlad Screciu a debutat în Liga 1 în sezonul 2016/2017, la vârsta de 16 ani și 8 luni, devenind primul fotbalist născut după anul 2000 care a jucat în prima ligă românească. În acest sezon a prins 25 de meciuri pentru CSU, iar în total, tânărul a bifat 44 de partide în toate competițiile pentru trupa din Bănie.

Dacă Screciu va lua calea Belgiei, iar conducerea clubului oltean își respectă promisiunea făcută fanilor, rezultă că în această vară niciun alt titular nu va mai fi vândut. Astfel încât Devis Mangia va putea să abordeze sezonul cu Mitriță și Băluță în avanposturi.

Politica