vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardoș: „Sunt convins că vor mai veni jucători!”. Mitriță: „Să păstrăm lotul actual”

Jucătorii CSU au trecut vizita medicală și au oferit declarații înainte de plecarea în cantonamentul din Austria.

Florin Gardoș: „Sunt convins că vor mai veni jucători și sper să facem un cantonament bun pentru sezonul viitor. Eu consider că avem un lot foarte bun. E un sentiment incredibil să câștigi un trofeu și sper să reușim din nou în luna iulie. Cred că toată Oltenia își dorea un trofeu și am făcut oamenii fericiți. Am fost în vacanță, am mai făcut mișcare și mă simt ok. Îmi doresc să revin la echipa Națională, dar am nevoie de continuitate”.

Alexandru Mitriță: „Am fost alături de colegi în vacanță și ne-am petrecut timpul împreună. Sperăm să facem un cantonament foarte bun în perioada următoare. Pentru întregul oraș, să aducem Supercupa ar fi extraordinar. Dacă păstrăm același lot de jucători, vom avea un cuvânt important de spus sezonul viitor. Eu am mare încredere în echipă, în colegi și dacă parcurgem drumul de anul trecut cu câteva schimbări pozitive, ne batem la campionat și Europa”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Renato Kelic: „Acum că am câștigat Cupa, lumea așteaptă și mai multe de la noi, cum este normal. A fost o vacanță foarte frumoasă, dar acum suntem aici și începem cantonamentul pentru a pregăti Supercupa. Noi avem o echipă foarte bună și asta s-a văzut sezonul trecut. Avem lot pentru a câștiga titlul sezonul viitor”.

Gustavo Di Mauro: „Acum mergem în Austria pentru a pregăti Supercupa și suntem concentrați 100%. Mă simt bine, sunt pregătit pentru acest cantonament. Familia m-a primit ca pe un campion, cu toții au văzut finala pe calculator și au fost foarte fericiți. Toată lumea din Brazilia este alb-albastră. Noi mergem pe strada noastră, luăm meci cu meci și vedem apoi la final unde ne situăm.”

Astăzi, lotul alb-albastru va decola spre Milano.

Politica