vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 12 ani din Balș, preluat de elicopterul SMURD după ce a fost lovit de o autoutilitară

Un copil în vârstă de 12 ani, din Balș, a fost transportat la Spitalul Craiova, cu elicopterul SMURD, după ce a fost lovit de o autoutilitară, accidentul petrecându-se miercuri seara, pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Slatina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că băiatul a trecut strada printr-un loc nepermis, fiind lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat din Craiova. „Un minor în vârstă de 12 ani din Balș, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un un bărbat în vârstă de 33 de ani din Craiova. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru transportarea minorului la spitalul din Craiova”, a afirmat Grigorescu. La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că băiatul a fost găsit inconștient.

„Echipajul SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în orașul Balș, la ieșirea spre municipiului Slatina, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui pieton. Pacientul, în vârstă de 12 ani, din orașul Balș, a fost găsit inconștient, politraumatizat în urma accidentului. Minorul a fost transportat la CU Balș, în stare comatoasă și urmează să fie preluat de elicopterul SMURD Dolj”, a afirmat Băsășteanu. Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica