vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Biblioteca din Vacanță, la Aman

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman” organizează, în intervalul 2 iulie – 30 august 2018, cea de-a X-a ediție a proiectului Biblioteca din Vacanță”.

Cursurile și atelierele se desfășoară cu titlu gratuit și se adresează elevilor din ciclurile primar, gimnazial și liceal, fiind organizate pe categorii de vârstă. Astfel, activitățile de limba engleză sau spaniolă, origami, hand-made, desen, respectiv igienă și educație dentară se adresează elevilor din clasele I-IV. Elevilor din clasele V-VIII le sunt rezervate atelierele Micul Jurnalist” și Public speaking”, la ultima activitate fiind invitați să participe și elevii din ciclul liceal. Toate cursurile și atelierele sunt desfășurate de voluntarii Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”.

Inclus în premieră în agenda de activități, atelierul de igienă și educație dentară are menirea de a-i conștientiza pe elevi cu privire la importanța menținerii unei danturi sănătoase, respectiv riscurile ridicate de neglijarea repetată a acestui aspect.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Biblioteca din Vacanță” este cel mai longeviv proiect educativ desfășurat de Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman” pe perioada vacanței de vară. Prin gama diversă de cursuri și ateliere, biblioteca încurajează dobândirea de cunoștințe și bune practici în diverse domenii într-un cadru nonformal.

Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, atât la sediul Biblotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, la compartimentul Împrumut cărți copii și tineret, cât și la numărul de telefon 0251532267, interior 104.

Politica