miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr condamnat pentru act sexual cu un minor, prins şi dus în Penitenciarul Târgu Jiu. Acesta era dat în urmărire naţională

Un tânăr de 25 de ani, din Văgiuleşti, a ajuns după gratii, fiind condamnat la închisoare pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Gorjeanul era dat în urmărire naţională, dar vineri oamenii legii l-au prins.

Pentru faptele sale, tânărul a fost condamnat la 2 ani şi opt luni de închisoare. „La data de 15 iunie,  polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Văgiulești, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Motru a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 8 luni de închisoare, fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de act sexual cu un minor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.  Tânărul a fost dus la sediul poliției și ulterior încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu.

Politica