joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festivitate de absolvire a primei promoții de absolvenți a Colegiului Militar din Craiova, după reînființare

Prima promoție de absolvenți a Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, după reînființare, a participat, joi, la festivitatea de închidere a anului școlar. Absolvenții au predat „cheia succesului” colegilor din anii mai mici, mândri fiind de faptul că au învățat într-o asemenea instituție. În cei patru ani de studiu, tinerii au obținut rezultate bune și foarte bune la învățătură și la concursurile naționale sportive.

Cei 37 de absolvenți ai Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova s-au pregătit pentru o carieră care nu este accesibilă oricui, o carieră plină de provocări, dar pentru care fiecare dintre ei își asumă alegerea făcută. Promoția de anul acesta este a 84-a promoție a Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, de la înființarea lui.

Sunteți cei ce trăiți astăzi sentimentul împlinirii, sunteți într-un punct în care ați încheiat o etapă. Amprenta voastră va rămâne asupra acestei instituții. Sunteți prima promoție după reînființarea Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova. Vă urez succes în examenele ce vor veni și sunt convins că veți onora prin rezultate titlul acordat și denumirea de promoția Anului Marii Uniri. Elevii și personalul didactic s-au întrecut în rezultate, astfel că astăzi ne putem mândri cu obținerea unui număr de opt premii internaționale, 11 premii naționale, 118 premii județene, în total 137 de premii și mențiuni. Vă urez succes și multe împliniri”, a spus locotenentul colonel Ovidiu Plopan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Felicitați de CJ Dolj

La manifestare au luat parte și reprezentanții ai administrației județene, Consiliului Județean Gorj fiind reprezentat de vicepreședinta Oana Bică.

Am avut onoarea să reprezint Consiliul Județean Dolj la festivitatea de sfârșit de an a Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu”, din Craiova. Cu această ocazie, am adresat sincerele noastre gânduri de apreciere pentru conducerea, profesorii și elevii acestei instituții de învățământ cu un trecut strălucit și cu un prezent care onorează bogata tradiție”, a spus Oana Bică.

Politica