vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Popov și-a găsit angajament! Va lucra cu un fost echipier al FCU și CSU Craiova!

Fostul internațional bulgar Apostol Popov nu a stat mult timp șomer. El a făcut trecerea de la CSU Craiova la ȚSKA 1948 Sofia, echipa suporterilor.

Lui Apostol Popov nu i s-a prelungit contractul de către CSU Craiova. Devenit liber de contract, la un moment dat stâlp al naționalei Bulgariei, fundașul nu a dus lipsă de oferte. A acceptat-o pe cea de la ȚSKA 1948 Sofia, echipa suporterilor lui ȚSKA, care evoluează în liga secundă.

La ȚSKA 1948 Sofia, Popov va colabora cu Valentin Iliev, fostul echipier al lui FCU Craiova și CSU Craiova fiind antrenor principal al grupării din capitala Bulgariei. Ajuns la 35 de ani, Popov nu a fost unul dintre favoriții lui Devis Mangia, evoluând doar în 7 partide. Odată cu semnarea contractului cu Florin Gardoș era clar că fostului internațional bulgar nu i se va prelungi înțelegerea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au oficializat despărțirea de Andre Santos!

Clubul craiovean a anunțat pe site-ul propriu că nici mijlocașului lusitan nu i se va prelungi contractul.

Ajuns la Universitatea Craiova în luna februarie a acestui an de la formația Arouca, Andre Santos a evoluat în șapte meciuri, toate în Play-Off-ul Ligii I Betano. Portughezul a bifat, în total, 462 de minute.

Născut pe data de 2 martie 1989 în localitatea portugheză Sobreiro Curvo, Antre Santos are 1,80 m. și este fotbalist de picior drept. Andre Santos a petrecut tot junioratul la Sporting Lisabona (perioada 2002 – 2008), echipă la care a jucat în cele mai multe meciuri: 67, dintre care 19 în UEFA Europa League.

Puțin cunoscut este faptul că nu a fost prima oară când Santos a venit în România. Pe data de 3 noiembrie 2011, Sporting a jucat în deplasare, cu FC Vaslui, portughezul fiind pe teren timp de 78 de minute. Ulterior a fost împrumutat, pe rând, la Fatima și Leiria. A fost împrumutat de Sporting și în Spania, la Deportivo De La Coruna (15 meciuri), apoi a fost transferat la Vitoria Guimaraes (35 de  meciuri). A mai jucat în Turcia la Balikesirspor (11 meciuri) și în Franța la FC Metz (30 de meciuri). În actualul sezon competițional, a mai evoluat înainte de a veni la Știința la formația portugheză FC Arouca, echipă la care a jucat în 21 de partide și a izbutit să ofere o pasă decisivă.

Santos are, de asemenea, multe prezențe și în cadrul selecționatelor Portugaliei (Under-18, Under-19 și Under-21). A debutat în Naționala mare pe data de 29 martie 2011, într-un amical cu Finlanda câștigat de portughezi cu scorul de 20. Santos a mai evoluat, de asemenea, și în amicalul contra selecționatei din Luxemburg, punând umărul la victoria cu 50 a țării sale, alături de Cristiano Ronaldo”, notează site-ul grupării oltene din prima ligă.

17 zile de pregătire montană în Austria!

CSU Craiova va efectua cantonamentul verii în același loc ca și sezonul trecut. Adică tot în Austria, în localitatea Hall in Tirol. Oltenii se vor antrena în regiunea tiroleză timp de 17 zile, în perioada 20 iunie – 6 iulie 2018. Programul meciurilor de verificare nu a fost încă definitivat.

Politica