vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Oprea: „Declaraţiile lui Liviu Dragnea, metaforic spus, profanează statul şi sunt o încercare clară de a leza interesele naţionale”

Liviu Dragnea a declarat, duminică seară, că partenerii străini ai României ar trebui să îşi asume, cu toţii, că „au încurajat şi parţial au finanţat acest stat paralel şi acest sistem odios”.

Anomalia politică de care suferă Liviu Dragnea se dovedeşte a fi nu doar un pericol pentru el însuşi, ci şi pentru întreaga ţară. Atacul lansat împotriva partenerilor străini ai României sper să fie un moment care să izoleze definitiv acest partid „comunistoid” al cărui lider, cel mai corupt din istorie, duce o luptă murdară împotriva tuturor sistemelor funcţionale din ţară.

Declaraţiile lui Liviu Dragnea, metaforic spus, profanează statul şi sunt o încercare clară de a leza interesele naţionale. Liviu Dragnea este cel paralel cu propria ţară şi locuitorii ei, care, de câte ori au avut ocazia, i-au demonstrat că democraţia nu înseamnă să înşeli, să furi, să manipulezi, să şantajezi şi nici să te ridici împotriva poporului pe care l-ai dezamăgit, şi care, da, are puterea de a te corecta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Protestul PSD este doar o replică obraznică dată celor care s-au săturat de un regim mafiot şi o formă de ameninţare, speră ei, la adresa celor care dezvăluie adevărata faţă a partidului. Să nu uităm însă că ceea ce s-a întâmplat pe 9 iunie a fost un blocaj, gestionat prin constrângere şi susţinut pe alocuri de corupţie. Partenerii noştri străini, deşi îngrijoraţi de atitudinea acestui politician ofensator trebuie să susţină în continuare România şi să urmărească progresele înregistrate, în ciuda piedicilor constante ale PSD. Din punctul meu de vedere, cuvintele lui Liviu Dragnea valorează mai puţin decât alocaţia de hrană a unui arestat, pe care sperăm să o guste curând.

Senator Mario Ovidiu Oprea, Preşedinte PNL Craiova

Politica