Comănescu: „Poate că nu e încă vremea mea”

Date:

Întrebat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu a fost el numit preşedinte interimar al PNL Slatina, după demiterea lui Gabriel Buliteanu, şeful TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a răspuns că s-a considerat că Viorel Dumitrescu are o experienţă mai mare şi poate „nu e încă vremea”.

După demiterea lui Gabriel Buliteanu de la conducerea PNL Slatina, şeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, a avut de ales între consilierul local Ionuţ Comănescu şi consilierul judeţean, medicul Viorel Dumitrescu. Voiculescu l-a ales pe ultimul, însă Comănescu îşi aşteaptă rândul.

El a ţinut să sublinieze, luni, în cadrul unei conferinţe de presă că doctorul Dumitrescu este la conducere de doar două săptămâni.

Domnul doctor Dumitrescu este preşedintele Slatina de două săptămâni. Aşteptăm să vedem care va fi activitatea dumnealui, cum vede lucrurile. Deocamdată, am avut o şedinţă de organizare, nouă ni s-a părut foarte în regulă. În momentul de faţă, ne reorganizăm pe Organizaţii de Secţii de Votare şi aşteptăm să vedem ce va fi. Nu ştiu să vă răspund întrebarea dumeavoastră «de ce n-am fost pus eu preşedinte?». Nu s-a considerat că… S-a considerat că domnul doctor are o experienţă mai mare decât a mea, este de mult mai mult timp în partid, este din 1990 şi poate că nu e încă vremea mea”, a afirmat Ionuţ Comănescu.

Biroul Politic Judeţean al PNL Olt a decis, în urmă cu două săptămâni, revocarea din funcţie a preşedintelui organizaţiei Slatina, Gabriel Buliteanu, şi înlocuirea sa cu medicul Viorel Dumitrescu, consilier judeţean.

Gabriel Buliteanu îi luase locul lui Sorin Ţârcomnicu la şefia PNL Slatina, de-abia din luna februarie, însă preşedintele filialei judeţene, Liviu Voiculescu, s-a declarat nemulţumit de activitatea sa, la ultima ieşire publică.

Ţârcomnicu trebuie să continue ca şi lider de grup”

Liberalii slătineni şi-au schimbat de mai multe ori, în ultimele luni, conducerea însă liderul de grup din legislativul local rămâne Sorin Ţârcomnicu, potrivit preşedintelui TNL Olt, Ionuţ Comănescu, cel vehiculat să-i ia locul.

Deşi la prima şedinţă după validarea în funcţia de consilier local i-a ocupat scaunul, Ionuţ Comănescu îl lasă pe Sorin Ţârcomnicu să păstreze titlul de lider de grup.

Liderul de grup al consilierilor locali PNL din Consiliul Local Slatina este domnul Sorin Ţârcomnicu, cel care era şi înainte. A devenit lider de grup în momentul în care a preluat preşedinţia PNL Slatina. De atunci, s-a considerat că domnul Ţârcomnicu şi-a făcut treaba şi noile conduceri, inclusiv interimatul domnului Buliteanu şi acum domnul Dumitrescu, au decis că domnul Ţârcomnicu trebuie să continue ca şi lider de grup. Au fost şi întâlniri între consilieri şi nu şi-a manifestat altcineva intenţia de a fi lider de grup. Avem încredere în continuare în domnul Ţârcomnicu şi suntem convinşi că facem o echipă bună în continuare şi că facem treabă”, a declarat Comănescu, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

Aşadar, deşi nu a fost bun de preşedinte al organizaţiei, Ţârcomnicu poate rămâne cu şefia grupului PNL din CL Slatina.

Domnului Ţârcomnicu, în momentul în care a fost schimbat, i s-au reproşat lipsa de vizibilitate, lipsa de acţiuni, mai puţin activitatea din Consiliul Local unde, ştim cu toţii, suntem minoritari, avem doar şapte consilieri din 21, ne este foarte greu să trecem proiecte, venim cu proiecte”, a mai declarat Ionuţ Comănescu.

În ciuda acestor declaraţii, în urmă cu o lună, la prima şedinţă a legislativului local după ce în sfârşit a fost validat în funcţia de consilier local, preşedintele TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a profitat de întârzierea liderului de grup din legislativ, Sorin Ţârcomnicu, şi i-a luat locul la masa consiliului, deşi hârtia cu numele său fusese amplasată în cu totul altă locaţie.

Sorin Ţârcomnicu a fost, la finalul anului trecut, protagonistul unui moment ruşinos. Acesta şi restul membrilor conducerii organizaţiei Slatina n-au putut să intre în sediul din municipiu decât prin uşa din spate, pentru a susţine o conferinţă de presă, deoarece nimeni nu avea cheie de la intrarea principală. Şi mulţi dintre ziariştii invitaţi la eveniment au fost nevoiţi să ocolească imobilul, după ce au tras de câteva ori de uşa zăvorâtă.

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Rolul iodurii de potasiu și cum poate fi obținută în cabinetele medicilor craioveni

Odată cu recomandările făcute de ministrul Rafila în privința...

A început reabilitarea termică din Craiova

A început reabilitarea termică a primelor 400 de apartamente...

Penitenciarul Craiova. Expoziție de obiecte artizanale și decorative

Șase femei private de libertate s-au implicat în confecționarea...