vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La ban sau la zar? Nouă handbaliste au fost făcute Cetățeni de Onoare ai Craiovei!

Pentru câștigarea Cupei EHF au primit distincția de Cetățean de Onoare al Craiovei doar o parte dintre protagoniste. Lăsat pe dinafară, Dumitru Berbece s-a revoltat.

Jucătoarele de la SCM Craiova au fost premiate într-un cadru solemn, la Teatrul Național, pentru cea mai mare performanță din istoria sportului de echipă din Bănie: cucerirea unui trofeu european. Au primit distincția de Cetățean de Onoare al Craiovei: Valentina Ardean Elisei, Cristina Zamfir Florianu, Andreea Rădoi, Florentina Stanciu, Yulia Dumanska, Zeljka Nikolic, Carmen Șelaru, Jelena Trifunovic și Ana Maria Țicu. Precum și doi membri ai staff-ului tehnic: Bogdan Burcea și Grigore Albici.

Au rămas pe dinafară restul sportivelor care au contribuit la performanță, dar și antrenorul secund Dumitru Berbece, care s-a revoltat în presă: „Despre Craiova nu sunt prea multe de spus – eu mi-am făcut treaba de antrenor secund, am pus umărul la obținerea marii performanțe, iar acum văd că munca mea este minimalizată. Adică celălalt secund, Albici, este pe lista cetățenilor de onoare, iar eu nu, așa a hotărât principalul Burcea. De altfel, el a omis de pe această listă mai multe fete de valoare, toată lumea știe că el conduce acolo, el face cărțile. Dacă el așa a decis”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica