sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova curtează un portar care a retrogradat din Serie B!

Devis Mangia l-a dorit și în iarnă, îl vrea și acum! Cu el în poartă, antrenorul italian spune că se va bate la titlu în Liga 1.

 

Chiar dacă a retrogradat cu Pro Vercelli, Mirko Pigliacelli continuă să suscite interesul CSU Craiova. Așa susține Gianluca di Marzio, care spune: „Stagiunea, încheiată cu o retrogradare, ar putea să-i schimbe planurile lui Mirko Pigliacelli. Portarul, care mai are contract încă patru ani cu Pro Vercelli, este dorit mult de Universitatea Craiova, club din prima ligă română, care-l are pe bancă pe Devis Mangia. Antrenorul vrea să-l aducă pe portarul născut în 1993 pentru a câștiga campionatul, după ce a obținut Cupa României”. 

Și în iarnă, Pigliacelli s-a aflat pe lista lui Mangia, dar a declinat oferta formației craiovene, spunând la vremea respectivă: „Au fost discuții deschise și concrete. Pentru aceasta îi mulțumesc domnului Mangia și clubului că m-au dorit. Sunt fericit și mândru de acest fapt. Dar am preferat să mă întorc acolo unde am mai fost și să accept această provocare, fără a lua în seamă fascinația de a evolua în străinătate sau aspectele tehnice și financiare. Sper ca domnul Mangia să continue să mă evalueze și să îmi urmărească evoluțiile cu același interes”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Retrogradarea din Serie B cu Pro Vercelli ar putea să-l determine pe Pigliacelli să accepte oferta grupări din Craiova. În sezonul recent încheiat, Pigliacelli a apărat în 30 de partide, primind 51 de goluri.

 

Politica