joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A mai venit un trofeu în Bănie! Trupa lui Bon a câștigat Supercupa U17

Juniorii craioveni și-au făcut treaba mai bine în a doua dispută cu echipa similară a FC Viitorul, în cadrul Supercupei României la U17, care a avut loc sâmbătă la Mogoșoaia. Dacă în finala Ligii Elitelor puștii lui Bon au pierdut la penaltiuri, după ce în timp regulamentar meciul s-a încheiat 1-1, de această dată juniorii de la CSU Craiova au arătat că sunt mai buni și au securizat victoria până la ultimul fluier.

Echipa olteană s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului înscris de Luis Nițu (35) în prima repriză a partidei. Acesta a marcat pentru victoria craioveană în urma unei acțiuni create de Markovic, care l-a regăsit într-o poziție favorabilă în careu ce a fost fructificată fără probleme. Câștigarea trofeului Supercupei României a adus o mare bucurie în tabăra craioveană, care rămăsese cu un gust amar după înfrângerea din finala campionatului.

„Suntem foarte fericiți că am câștigat Supercupa și am adus încă un trofeu în vistieria clubului. Ne bucurăm că am reușit să ne luăm revanșa după finala campionatului. Din punctul meu de vedere am arătat care este cea mai bună echipă la această categorie de vârstă din România. A fost un joc frumos, deschis, ambele echipe au căutat să joace un fotbal ofensiv și au existat ocazii de ambele părți. Dar noi am reușit să ne concretizăm ocaziile și să păstrăm avantajul minim pe care l-am avut până la final, asta ne-a adus victoria. Îmi felicit elevii și le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în acest sezon, încheiat până la urmă cu o bucurie”, a declarat antrenorul juniorilor U17 de la CSU Craiova, Dragoș Bon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încă un turneu și după vacanță

Elevii lui Bon nu vor lua vacanță în perioada imediat următoare pentru că în programul lor se află și un turneu internațional de pregătire la Sarajevo (Bosnia & Herțegovina) la care urmează să participe săptămâna viitoare.

„Pe 17 iunie plecăm la turneu în Bosnia Herțegovina la Sarajevo, unde vor participa echipe puternice. După această competiție, va urma urma vacanța până la jumătatea lunii iulie”, a mai spus Bon.

FC Viitorul U17 – CSU Craiova U17 0-1 (0-1)

Marcator: Nițu (35)

Viitorul: 1. Mușat – 2. Georgescu, 5. Ștefănescu, 6. Vlad-cpt., 3. Grosu (22. Mureșan, 49′) – 4. Călin (18. Neagu, 41′), 8. Grameni – 10. Dumitrescu (17. Pitu, 41′), 7. Girsik (20. Voicu, 71′), 9. Pocol (19. Munteanu, 41′) – 11. Vultur. Antrenor: Constantin Falina

Craiova: 12. Preduț – 6. Dobre, 17. G. Negrea, 24. Rezeanu – 8. Sîrbu, 21. Cojocaru-cpt., 10. Moga, 23. Pătulea – 50. Nițu (19. Boștină, 71′) (54. T. Negrea, 80+3′), 16. Markovic (11. Simon, 77′), 22. Moldovan (36. Baiaram, 54′). Antrenor: Dragoș Bon

Politica