vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nemții au împărțit deja cupele și campionatele oltenilor: zece la CSU și una la FC U!

Site-urile occidentale nu mai au răbdare până se va pronunța Curtea de Apel de la Timișoara cu privire la palmaresul Universității Craiova.

La data de 18 iunie, Curtea de Apel de la Timișoara se va pronunța, în sfârșit, în problema palmaresului Universității Craiova: e la CSU ori la FC U. Până la pronunțarea instanței judecătorești, s-au antepronunțat băieții de la transfermarkt.de. Germanii au împărțit deja cupele și campionatele cucerite de formațiile din Bănie de-a lungul istoriei.

Potrivit editorilor site-ului transfermarkt.de, CSU are în palmares 6 Cupe ale României și 4 campionate, în vreme ce la FC U este o singură Cupă, cea cucerită în 1993, atunci când Emil Săndoi și-a rupt piciorul. De altfel, nu o singură dată conducerea celor de la CSU Craiova a revendicat istoria Universității Craiova doar până în 1991, lăsând să se înțeleagă că, potrivit actelor din 1991 încolo a reprezentat Bănia o altă entitate fotbalistică, nicidecum vechea Universitatea Craiova. În această conjunctură, împărțeala făcută de transfermarkt.de pare a fi dictată de diriguitorii de la CSU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica