sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Luptătorii craioveni au urcat pe podium la internaționalele României

Patru sportive de la secția de lupte au obținut distincții în cadrul Campionatelor Internaționale ale României de juniori și cadeți, care au avut loc zilele trecute la București.

Competiția care a adunat luptători din 25 de țări, unele din ele cu secții puternice de lupte cum ar fi Rusia, Kazahstan, Georgia, Iran, Ucraina, Canada, Armenia, Turcia, Suedia sau Norvegia, a fost una cu un nivel de dificultate ridicat, dar care a adus medalii pentru sportivii craioveni. Două medalii de aur, una de argint și două de bronz a fost bilanțul luptătorilor de la cluburile din Bănie.

Aflate în dublă legitimare CSM Craiova – CSM Drobeta Turnu Severin, Roxana Capezan (61 kg) și Larisa Nițu (76 kg) au urcat pe prima treaptă a podiumului la internaționalele României. Ana Maria Cristescu (43 kg) a obținut argintul, iar Rebeca Bărăga (49 kg) a ocupat locul trei, cele două aflându-se în dublă legitimare CSM Craiova – LPS Petrache Trișcu Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorii care se ocupă de aceste sportive sunt Petre Banciu, Marin Dobrescu și Valentin Boboșca. A cincea medalie craioveană a sosit pentru Ștefan Coman, legitimat la CS Universitatea Craiova, care a ocupat locul trei la categoria 65 kg.

FOTO Ana Maria Cristescu (43 kg – argint) și Rebeca Bărăga (49 kg – bronz) alături de antrenorul lor Valentin Boboșca

Politica