joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Atleții craioveni au cucerit opt medalii la Campionatele Internaționale ale României

La Cluj Napoca, între 2 și 3 iunie, a avut loc o nouă ediție a tradiționalei competiții Campionatele Internaționale ale României la atletism, care este deschisă și participării atleților străini. Practicanții de atletism de la cluburile craiovene au concurat cu succes la această întrecere, reușind să se întoarcă acasă cu un total de opt medalii. Șase au ajuns la reprezentanții CSM Craiova, iar două la sportivii legitimați la CS Universitatea Craiova.

Din partea Clubului Sportiv Municipal, Cristina Bălan (800 de metri) și Andrei Ștefana (3.000 m obstacole) au cucerit primul loc în probele la care au concurat. Pe podiumul întrecerii de 3.000 de metri obstacole s-a regăsit și Ionuț Betej, sportiv aflat în dublă legitimare cu CSM Craiova, care a ocupat locul trei. Alte două medalii pentru clubul craiovean au sosit la proba de 5.000 de metri, prin rezultatele atleților Ilie Corneschi, medaliat cu argint, și Marius Bușcă, medaliat cu bronz. Un alt bronz a mai fost obținut și de Ștefania Drăgan, la săritura cu prăjina.

Altfel, cele două distincții ale CSU Craiova au fost adjudecate de Ancuța Bobocel care a cucerit aurul în proba de 5.000 de metri și Roxana Ene care a urcat pe a treia treaptă a podiumului la proba de 100 de metri, ocupând și un loc cinci la 200 de metri. În primii opt s-a clasat și Mădălin Gheban (CSU Craiova), care s-a situat pe poziția a cincea la 1.500 de metri și pe locul șapte la 800 de metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica