miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare

La sfârșitul săptămânii trecute polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Mehedinți au depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Șimian, pe numele căruia instanța de judecată emisese un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

 

Cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce conducea un moped pe raza comunei Hinova, a pierdut controlul direcției de mers, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, accidentându-se ușor.

Totodată s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Politica