vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Consilierii județeni, trimiși pe litoral pe bani publici să vină tobă de carte

Consiliului Județean Mehedinți rămâne o vacă bună de muls pentru băieții deștepți și cu gulere albe. Consilierii județeni și o serie de ștabi din instituție  vor merge în această vară la mare, pe litoral, în mai multe serii timp de câte 7 zile fără să plătească nici un ban. Totul, adică transport, masă și cazare, va fi plătit de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți. Motivul oficial al trimiterii acestora în sezon estival tocmai la Marea Neagră este acela de a fi prezenți la cursuri de perfecționare, decontate din banii publici ai județului.

Pentru  ca aleșii județeni și ceilalți ștabi din instituție să vină tobă de carte de pe litoral se vor aloca din bugetul CJ Mehedinți circa 450.000 de lei. Stațiunile de pe litoral unde vor fi cazați acești oameni norocoși și unde cel mai probabil va mirosi a „creier ars” de la atâta concentrare la lecții sunt Mamaia, Costinești, Venus, Neptun.

Un mehedințean revoltat și cu capsa pusă a anunțat că va pleca special pe banii lui după ei să-i monitorizeze non stop pentru a vedea dacă aceste cursuri de perfecționare sunt sau nu un pretext de distracție pe banul public.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica