vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de copii din Târgu Jiu, pompieri sau polițiști de ziua lor

Sute de copii dinTârgu Jiu au fost, azi, pentru câteva momente, pompieri. Nu a contat vârsta, doar dorința celor mici de a purta casca lucratorilor ISU Gorj și de a urca la volanul mașinilor de intervenție.

“Ziua copilului am sărbătorit-o în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Am fost întâmpinați de sute de copii, care mai de care mai bucuroși și mai entuziasmați. Au făcut cozi pentru a se urca, pentru câteva clipe, în autospecialele de intervenție. Au așteptat nerăbdători și le citeai bucuria pe fețe când s-au văzut în locurile salvatorilor profesioniști. Copii mai mici, copii mai mari, părinți și bunici deopotrivă, au avut ocazia să îmbrace pentru câteva momente rolul unui pompier. Astăzi nu a contat vârsta, a contat doar tinerețea sufletului! La mulți ani, dragii noștri copilași”, este mesajul ISU Gorj. 

Tot în centrul municipiului au fost prezenți polițiștii, jandarmii, SMURD-ul și salvamontiștii gorjeni, fiecare cu echipamentul și tehnica specifică. Nici activitățile distractive nu au lipsit din programul dedicat micuților, picturile pe față, întâlnirile cu eroii din desene animate, baloanele și teatrul de păpuși fiind o parte dintre aceste acțiuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica