sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marcel Popescu: „Nu avem cum să negociem cu CFR în cazul Băluță”

Președintele CS U Craiova a explicat de ce Alexandru Băluță poate pleca oricând de la clubul oltean.

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate ieri, Marcel Popescu a spus: „Nu trebuie să negocieze CFR Cluj dacă plătește clauza de reziliere. E o acțiuneunilaterală. Universitatea Craiova a negociat cu Băluță punându-i în contract clauza de reziliere. În cazul în care CFR Cluj sau un alt club e dispus să o plătească, Universitatea Craiova nu are ce să negocieze. E pusă în fața unui fapt împlinit, în care un jucător își manifestă intenția de a juca pentru un alt club, care a achitat clauza”.

Marcel Popescu a spus ce așteptări are conducerea clubului din vânzarea de bilete și abonamente: „Pentru sezonul 2018-2019 bugetul este structurat. Dar nu pot spune cât la sută din el îl vor reprezenta biletele și abonamentele vândute. În campionatul care s-a încheiat meciurile au fost majoritatea aproape de sold-out. Sperăm că așa va fi și în noul sezon. Având în vedere că la fiecare meci previzionăm încasări de 90-110 mii de euro și avem 13 partide în sezonul regulat, plus 5 în play-off, plus partidele din cupele europene apreciem că vom încasa cel puțin 2 milioane de euro. Ce vine din zona sponsorizări, din drepturile TV, și din zona transferurilor e o altă poveste. Nu pot da încă cifre exacte pentru că dimensiunea bugetului este în funcție și de parcursul nostru European”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Despre finala Cupei României, oficialul formației craiovene a spus: „Ne așteaptă un moment de maximă importanță care reconfigurează poziția Universității Craiova în fotbalul românesc. După un sezon bun în care ceea ce ne-am propus – podiumul – am realizat, urmează un alt obiectiv acum, Cupa României. Acest meci vă va permite să vorbiți la modul superlative despre Armada alb-albastră. Suporterii noștri vor invada Bucureștiul și Național Arena. 28.000 de bilete au fost vândute până acum, din informațiile noastre. Există persoane care vin la Craiova cu mașina pentru a pleca cu trenul, pentru a retrăi frenezia și bucuria unei astfel de deplasări”. El e convins că majoritatea privirilor vor fi acaparate de jucătorii alb-albaștri: „Vor veni foarte mulți impresari, directori sportivi, numeroși reprezentanți la meciul de Cupa României. Hermannstadt se bucură de stima și de respectul nostru. Dar cei care vin să studieze jucătorii care se înfruntă în finală, în proporție de 80% vin să vadă jucătorii Universității”.

Politica