vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doi oameni au murit, iar trei sunt grav răniţi, în urma unui accident

Două persoane au murit și trei sunt rănite grav în urma unui accident care a avut loc marți dimineața, pe DN 67, între Râmnicu-Vâlcea și Horezu.

Potrivit ISU Vâlcea, în urma accidentului dintre Râmnicu-Vâlcea și Horezu două persoane au murit și trei sunt rănite grav. „Accidentul s-a produs între un autoturism și o dubă. Victime sunt cinci adulți. Din nefericire, două persoane sunt decedate și celelalte în stare gravă”, arată ISU Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Vâlcea Sandra Dăscălete, a afirmat că duba ar fi pătruns pe contrasens, într-o curbă, și ar fi lovit frontal un autoturism. „Este un accident rutier grav, cu două persoane decedate. Sunt implicate o dubiță si un autoturism. Duba se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea – Horezu, iar autoturismul către Râmnicu Vâlcea. Se pare că dubița ar fi pătruns pe contrasens într-o curbă. Coliziunea a fost frontală”, a declarat reprezentantul IPJ Vâlcea. În urma accidentului rutier, drumul național 67 este blocat, pentru intervenția echipajelor de prim-ajutor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica