marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițiștii doljeni, din nou, campioni la fotbal

Echipa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj (I.P.A. 1 Dolj) a reușit şi în acest an, după trofeele cucerite în 2013, 2015 şi 2016, să îşi adjudece trofeul „Cupa Lotus”, la categoria de vârstă „-35 ani”, unde au luat startul 26 de echipe, devenind campioană.

Este vorba despre turneul internațional de minifotbal „Cupa Lotus”, care a ajuns la a XIII-a ediție și care s-a desfășurat în perioada 16-19 mai a.c., în stațiunea Băile Felix – Bihor.

La această competiție au participat echipe I.P.A. (Asociații Internaționale ale Polițiștilor) din România, Polonia, Serbia şi Cipru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După 6 meciuri foarte grele, disputate în faza grupelor, echipa IPJ Dolj s-a calificat în optimile de finală, fază în care a învins, după prelungiri, cu scorul de 2-1, gazdele competiției „Pompierii Bihor”. În sferturile de finală, echipa oltenilor a învins cu scorul de 5-0 „Poliţia Prahova”, luându-şi revanșa (în grupe aceștia câştigaseră cu 1-0).

În semifinale, poliţiştii doljeni au învins cu scorul de 4-0 “Jandarmeria Arad”, iar în finală au trecut cu scorul de 3-0 de echipa „Pompierii Brașov”, cucerind „Cupa Lotus”!

Fotbaliștii IPJ Dolj au fost premiați, luni, de șeful Inspectoratului, Constantin Nicolescu.

Sigur, au fost participanți din toată țara și nu numai. Noi spunem că deja ne-am obișnuit să câștigăm această cupă, fiind a patra oară când o câștigăm. Eu vreau să le mulțumesc colegilor, le-am pregătit și o diplomă de onoare și îi felicit pentru că într-adevăr au reprezentat Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj așa cum se cuvine”, a spus comisarul șef.

Echipa IPJ Dolj a dat şi golgeterul turneului – agent șef adjunct Prună Radu, cu 14 reușite.

Componenţa lotului a fost următoarea: agent principal Sălceanu Ionut, agent şef principal Surcel Doru, agent şef Ilie Mircea, agent şef Dinuică Laurenţiu, agent principal Pătru Alin, agent şef adjunct Prună Radu, agent principal Nicolin Alin, agent şef adjunct Ştoiu Bogdan, agent şef Popescu Victoraş, agent şef adjunct Ilie Alin şi comisar şef Călărăşanu Cătălin. Antrenorul echipei este profesor Daniel Ciocănescu.

Politica