sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zilele Râmnicului, în siguranţă

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului de Ordine Publică și Serviciului de Acțiuni Speciale, vor acționa în perioada 18-20 mai a.c., în Râmnicu Vâlcea, pentru siguranța cetățenilor care vor participa la festivitățile organizate pentru sărbătorirea zilelor municipiului Râmnicu Vâlcea.

În acest an se împlinesc 629 de ani de la atestarea documentară a municipiului Râmnicu Vâlcea, ocazie cu care în oraș vor avea loc mai multe manifestări cultural – sportive (târguri tradiționale, expoziții de pictură, concerte, concursuri).

Polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea vor fi prezenți în Parcul Zăvoi, scuarul Mircea cel Bătrân, în zona Primăriei Râmnicu Vâlcea, cinematografului Geo Saizescu, Parcul Mircea cel Bătrân și în parcarea Shopping City Mall, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și prevenirea faptelor antisociale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, vor acționa în medie, zilnic, 6 polițiști de investigații criminale, 12 de ordine publică și 5 polițiști rutieri, dar și polițiști din cadrul altor structuri.

La acțiuni vor participa și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea, dar și reprezentanți ai Poliției Locale, care vor executa activități potrivit competențelor.

IPJ Vâlcea

Politica