joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vine Geană în locul lui Mangia?

Chiar dacă a semnat prelungirea contractului cu CSU Craiova pe o perioadă de 3 ani, nu este exclusă o despărțire a oltenilor de antrenorul italian. În cazul în care aceasta se va produce, unul dintre numele aflate pe lista lui Mihai Rotaru este cel al lui Eugen Neagoe.

De ce ar pleca Mangia? Unul dintre motive ar fi seria de rezultate negative din acest play-off care a nemulțumit patronatul. Inclusiv incapacitatea de a bate FCSB în 4 meciuri. Al doilea, potrivit Fanatik.ro, constă în admirația pe care a stârnit-o prin stilul său ofensiv. Gigi Becali a afirmat că nu s-ar mai băga peste antrenor dacă l-ar avea pe Mangia.

Eugen Neagoe, oltean get-beget, a reușit să transforme pe Sepsi Sf. Gheorghe dintr-o echipă insipidă într-una invincibilă. Neagoe a declarat pentru sursa citată: Mă simt foarte bine aici și nu are rost să vorbesc deocamdată despre o altă ofertă. Am mai avut oferte din Liga 1, din play-off, dar nu de la Craiova. Am plecat la un drum, la un proiect foarte serios. Sunt foarte mulțumit de tot ce am găsit la Sfântu Gheorghe, iar acum chiar nu se pune problema să plec de aici. Vom vedea pe viitor ce va fi. Craiova este o echipă foarte valoroasă, e echipa la care am jucat atâția ani, acolo am crescut. Am doar cuvinte de laudă despre tot ce se întâmplă la Craiova. Suporteri, patron, jucători, totul e la superlativ. Lucrurile merg foarte bine, în direcția potrivită. Craiova are absolut tot ce îi trebuie pentru marea performanță și pentru a se bate la campionat cu șanse reale. Îmi doresc din suflet să câștige Cupa României, ar fi un an reușit. Nu s-a mai câștigat nici un trofeu din ’93, ar fi foarte bine pentru tot ce înseamnă fotbalul din România”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eugen Neagoe este unul dintre discipolii lui Victor Pițurcă. Astfel, o eventuală numire a sa la cârma formației din Bănie l-ar putea aduce cu un pas mai aproape și pe antrenorul care s-a bătut ultima oară la titlu cu Universitatea Craiova.

Politica