sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii la hoţi din locuinţe

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani și I.P.J.Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, au efectuat, luni, două percheziții domiciliare, în Drăgășani, la persoane bănuite de furt calificat, infracțiuni comise la aceeași dată.

Vizaţi au fost doi bărbaţi, de 41 și 43 de ani, bănuiți că ar fi sustras aproximativ 100 de pachete de țigări dintr-o societate comercială, din municipiu, în noaptea de 14/15 mai a.c.

În fapt, în dimineața zilei de 15 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un magazin din oraș, persoane necunoscute au pătruns prin efracție și au sustras 100 de pachete de țigări, de diferite mărci. Investigațiile au fost demarate imediat, iar persoanele bănuite au fost identificate în câteva ore, dispunându-se efectuarea a două percheziții domiciliare. Polițiștii au ridicat mai multe bunuri de la locuințele celor doi, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, potrivit IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica