vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Cea mai frumoasă atmosferă pe care am trăit-o în Liga 1”

Oaspeții CSU Craiova sunt fascinați de spectacolul din tribune. Fecesebiștii veniră, câștigară, apoi îi lăudară pe olteni.

Chiar dacă a existat dorință, CSU Craiova nu a fost capabilă să stopeze seria neagră pe care o are în compania echipei patronate de Becali. Nu a fost umilință ca la Turnu Severin, scor 2-5, ci un 0-1 amar, încasat în ultimele minute ale jocului. Acesta a fost, de altfel, primul eșec al oltenilor de la întoarcerea pe stadionul „Ion Oblemenco”. Fapt evidențiat de Mihai Stoica: „Cred că Universitatea Craiova va avea multe de câștigat, pentru că joacă pe un asemenea stadion. Singura problemă pentru Craiova este că oriunde joacă împotriva noastră pe teren propriu nu iese așa bine pentru ea.

Oficialul FCSB nu a fost zgârcit cu laudele atunci când a vorbit despre atmosfera de pe „Ion Oblemenco”: „Stadionul ăsta e incredibil și aici este cea mai frumoasă atmosferă pe care am trăit-o la un meci de Liga 1 în România, chiar dacă e ostilitate. Ostilitatea, dacă ai un convertor bun, poți să o transformi în energie pozitivă. Păcat de gazon, dar în rest totul aici este la superlativ”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stoica nu e primul adversar fascinat de fanii Craiovei. „Regele” Gheorghe Hagi spunea după meciul din decembrie, din sezonul regulat: Eu așa stadion și așa suporteri n-am văzut de pe vremea când eram jucator la cel mai înalt nivel! Aici nu s-a jucat meci din Liga 1, ci un meci european!”

Politica