joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mobilizare pentru donare

70 de oameni din orașul Baia de Aramă au răspuns apelului Direcției de Sănătate Publică Mehedinți și au mers să doneze sânge, în cadrul unei acțiuni desfășurate în acest scop, luni, în localitate. 66 dintre ei au fost eligibili și au putut dona.

Acțiunea a fost inițiată și organizată de către Direcția de Sănătate Publică Mehedinți, prin implicarea directă și eficientă a asistenților medicali comunitari Gogan Dana și Martinescu Camelia, și a mediatoarei sanitare rome Margelu Suzana, care, împreună cu Primăria Baia de Aramă și medicii de familie, dr. Cunita Gabriel și dr. Baloi Ionuț Victor, au făcut mobilizarea populației.

Principalii colaboratori ai acestei activități, prezenți întotdeauna la astfel de evenimente, și fără de care acestea nu se pot finaliza, au fost: Centrul Județean de Transfuzii, Filiala de Cruce Roșie Mehedinți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Drobeta”, Inspectoratul de Jandarmi Județean și Poliția de Frontieră Mehedinți”, au precizat reprezentanții DSP Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica