Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Primăria continuă investițiile la „Minulescu”

Publicat

pe

Muncipalitatea slătineană continuă investiţiile în sistemul de învăţământ. La Colegiul Naţional „Ion Minulescu” vor fi construite o nouă sală de sport şi un centru afterschool.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că nevoia construirii unei noi săli de sport vine după darea în folosinţă a noului corp de clădire al liceului, fapt pentru care toţi elevii vor învăţa într-un singur schimb, dimineaţa.

Din discuţiile cu domnul director, pentru că se vor aglomera toţi elevii de dimineaţă, va trebui să mai facem şi o sală de sport, o nouă investiţie a Primăriei Slatina. Toţi elevii vor putea face orele de sport dimineaţa şi nu se vor mai înghesui, mai ales iarna. Va fi construită pe al doilea teren de sport”, a declarat Moţ.

El a adăugat că, cel mai probabil, anul viitor va începe construcţia.

Suntem la stadiul de întocmire a studiului de fezabilitate. Anul acesta va fi gata proiectul şi probabil că de la anul vor pune prima piatră la noua sală de sport”, a spus primarul.

Municipalitatea a alocat fonduri şi pentru amenajarea unui nou centru afterschool, tot în cadrul Colegiului „Minulescu”.

Sunt bani prinşi în bugetul primăriei, lucrăm la studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui centru afterschool. Alocarea este undeva la 1,5 milioane lei. Este vorba de modernizarea unei clădiri existente”, a mai declarat Emil Moţ.

© 2021. Toate drepturile rezervate.