joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Premii în bani şi trofee pentru câştigătorii Festivalului „Maria Apostol”

Festivalul-Concurs al Cântecului Popular Oltenesc „Maria Apostol”, care a avut loc, sâmbătă, în comuna gorjeană Runcu şi-a desemnat câştigătorii. Concursul a fost organizat de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, Consiliul Local şi Primăria Runcu, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu, premiile constând în bani, trofee şi diplome.

La Secțiunea soliști vocali 7-14 ani, premiul I în valoare de 800 lei oferit de Consiliul Local și Primăria Runcu a fost câștigat de Platzner Maria din Târgu Jiu. Premiul II în valoare de 500 lei oferit de Consiliul Județean Gorj prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj a fost câștigat de către Mădălina Anuța- Târgu Jiu și Tîlvescu Fabian din Drăguțești, iar premiul III, în valoare de 300 lei a fost câștigat de Stanoevic Cristina din Bălești și Dabelea Floarea din Târgu Jiu. S-au oferit și două mențiuni în valoare de 200 lei fiecare de Școala Populară de Artă Târgu Jiu solistelor Cobzaru Nicoleta din Peștișani și Negrea Andreea din Drăguțești.

La secțiunea Soliști vocali peste 15 ani, premiul I în valoare de 1200 lei oferit de Consiliul Local și Primăria Runcu a ajuns la Polacek Yasmine din Târgu Jiu. Premiul II în valoare de 700 lei oferit de CJCPCT Gorj- Trohonel Gaviota din Bălești și Parnescu Alina din Rovinari. S-au mai oferit două mențiuni în valoare de 300 lei fiecare de către CJCPCT Gorj solistelor Tomulescu Adelina din Rovinari și Ene Lorena din Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica