vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În vizită „acasă”

La invitația Academiei Navale Mircea cel Bătrân”, prefectul Nicolae Drăghiea, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și senatorul Liviu Mazilu au vizitat, în Portul Drobeta Turnu Severin, două nave aparținând flotei militare a României, scopul fiind acela al promovării acestei arme în rândul tinerilor.

Comandanții celor două nave au prezentat caracteristicile tehnico-tactice ale acestora, clasificate ca având cea mai mare putere de foc din flota fluvială românească și o dotare modernă cu echipamente și tehnică de comunicații, orientare și camuflaj.

Domnul Nicolae Drăghiea a declarat că vizitează navele cu o plăcere și nostalgie deosebite, având în vedere faptul că acestea au fost construite în Șantierul Naval Drobeta Turnu Severin și că domnia sa chiar a putut da o mână de ajutor la realizarea acestui proiect, prin funcția și calitatea pe care o deținea la acea vreme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Navele și echipajele acestora s-au bucurat de o atenție deosebită și din partea publicului, dar mai ales a tinerilor care, vizitându-le, deja se gândesc cum să devină marinari în marina militară. Navele au părăsit portul natal” și și-au continuat călătoria spre alte porturi dunărene.

Prefectura Mehedinți

Politica