joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil căzut din tiroliană, în Parcul „Romanescu”

Polițiștii craioveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din cuplă după ce, duminică, un copil în vârstă de 10 ani din Craiova a căzut dintr-o tiroliană amplasată în Parcul Nicolae Romanescu. Copilul a fost rănit uşor şi a fost dus la SJU Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că băiatul a căzut după ruperea corzii care face legătura între harnașamentul de siguranță și scripetele tiroliană.

„În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un copil în vârstă de 10 ani din Craiova a căzut dintr-o tiroliană amplasată în parcul Nicolae Romanescu. Din primele cercetări, a rezultat că minorul a căzut ca urmare a ruperii coardei ce face legatura între harnașamentul de siguranță și scripetele tirolianei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând a fi stabilită întreaga stare de fapt”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit martorilor, copilul era însoțit de tată și bunica sa.

Politica