vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal la CSU „Cine l-a băgat p-ăsta în poartă, frate?”

Alexandru Băluță nu a mai suportat gafele repetate ale portarului Miodrag Mitrovic, arătându-se surprins de selecția staff-ului tehnic pentru postul de goalkeeper.

În minutul 13, Mitrovic a scăpat mingea din mână, iar Axente a profitat și a marcat cu poarta goală. La 2 minute distanță, portarul sârb iar a bâlbâit o minge în careul mic. Roman a băgat-o în poartă, a scos-o centralul Bîrsan pe motiv de fault în atac. Băluță nu a mai suportat gafele în lanț ale goalkeeper-ului și i-a transmis lui Mitriță: „Cine l-a băgat p-ăsta în poartă, frate?”.

La flash-interviurile de la finalul partidei, decarul oltenilor a spus: ”La televizor se văd mereu lucrurile rele. Sunt nervi în timpul meciului. Nu-mi doream să luăm gol atât de repede. Ne mai încurajăm, mai sunt și nervi și ne mai și reproșăm pentru că așa e la fotbal. Probabil că nu va lua în nume de rău ce am spus și ne vom concentra pe următorul meci”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A reacționat apoi pe contul personal de facebook: Nu am de ce sa ma apăr, dar scriu aici pentru că am multe motive sa fiu dezamăgit. Nu, nu sunt dezamăgit de colegii mei, de echipa mea, pentru că știu că, împreună, lăsăm în urmă și momentele nefavorabile, și bucuriile. Dar… sunt foarte dezamăgit de toți cei care aleg să vadă și să evidențieze lucrurile negative. Da, suntem oameni. Da, avem emoții și avem și momente greu de gestionat. Reacționăm la nervi ca oricare om și ne bucuram cu intensitate. Nu caut laude, deși nu consider că prestațiile mele din teren dezamăgesc, însă celor care preferă să dea o mare amploare doar scăpărilor mele și nu paselor, golurilor, reușitelor, vreau să le transmit că sunt FOTBALIST, sunt ROMÂN, sunt OLTEAN și, cel mai important, sunt OM!”

Politica