miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Barbatul care a pipait o copila de 12 ani, in arest preventiv

Magistraţii Judecătoriei Slatina au decis, vineri după-amiază, arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului în vârstă de 45 de ani, acuzat că a pipăit o copilă în vârstă de 12 ani, decizia nefiind definitivă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reţinut, joi seara, după mai multe ore de audieri. Magistraţii slătineni au admis solicitarea procurorilor şi au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu este însă definivită.

Familia fetei în vârstă de 12 ani a reclamat că, miercuri seara, un vecin a pipăit fetiţa şi i-a cerut să meargă cu el în scara blocului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului şi l-au căutat încă de miercuri seară. Bărbatul a fost ridicat, joi dimineaţa, chiar de la domiciliu. Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul este căsătorit şi are doi copii.

„În fapt, s-a reţinut că la data de 9 mai 2018, inculpatul BCE, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina, a agresat-o sexual pe minora BGM, în vârstă de 12 ani, cu care era veci de cartier, pe care a mângâiat-o în mai multe zone ale corpului şi căreia i-a propus să întreţină relaţii sexuale”, se arată într-un comunicat remis de procurorii Parchetului Slatina.

Politica