Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Inimă panoramică, pe Dealul Grădiștei

Publicat

pe

O inimă panoramică a fost montată de muncitorii de la Dezvoltare Urbană pe Dealul Grădişte, în partea dinspre oraş, decoraţiunea completând reamenajarea zonei.

După ce, în toamna trecută, municitorii Dezvoltare Urbană Slatina au montat un aranjament floral reprezentând un buchet uriaş de flori, specific mireselor, pe partea dreaptă a Casei Căsătoriilor, care îi aştepteaptă pe tinerii căsătoriţi, după ceremonia de la Starea Civilă, marţi a fost montată o inimă panoramică, pe partea spre oraş.

Astfel, cei care vor să se fotografieze cu panorama municipiului, vor avea şansa să-şi creeze propriul suvenir. Pe de o parte şi de alta a inimii au fost montate două bănci.

SC Dezvoltare Urbană Slatina SRL, firmă creată de Primăria Slatina pentru a prelua atribuţiile SC Rupiah a primit, în luna aprilie 2017, în administrare spaţiile verzi, locurile de joacă şi fântânile din municipiu.

Contractul de concesiune a serviciului de îngrijire a spaţiilor verzi din municipiu încheiat între Primăria Slatina şi asocierea de firme Rupiah, Hiwaters şi Fraicon a încetat, la sfârşitul lunii februarie 2017, cu acordul părţilor, înţelegerea fiind vizată şi de consilierii locali.

Contractul era din anul 2010, pe o perioadă de 30 de ani, scadenţa fiind, aşadar, în anul 2040. Anul trecut, acesta fusese renegociat la o perioadă de 10 ani. Încă de la început, în spaţiul public au apărut informaţii privind facturi umflate emise de societatea comercială către municipalitate. Reprezentanţii Primăriei Slatinei spun că, în anul 2016, valoarea medie a facturilor se ridica la aproximativ cinci miliarde lei vechi.

© 2021. Toate drepturile rezervate.