joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Iancu: „Tot jucându-se că face opoziție, sesiunea parlamentară trece mai repede pentru PNL, un partid în «moarte clinica»”

Deputatul Marius Iancu a declarat că, prin moţiunea depusă împotriva ministrului Sănătăţii, PNL vrea să arate că mai există, adăugând că acest partid este în „moarte clinică” de mai multă vreme.

Parlamentarul oltean a adus contraargumente la criticile liberalilor, arătând că salariile din Sănătate s-au dublat chiar.

Am tot auzit ca PSD nu guvernează bine pentru că nu este normal ca România să aibă creștere economică de peste 7%, că salariul mediu net a crescut cu 14,4%, ca salariile în Sănătate s-au dublat iar, de exemplu, un medic rezident câștigă acum un salariu brut de 5.700 de lei, iar un medic primar, 13.338 de lei. Așa că, PNL a depus o moțiunea de cenzură «PSDdragnea duce sănătatea în moarte clinică», împotriva ministrului Sănătății, Sorina Pintea”, afirmă Iancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marius Iancu a ţinut să le reamintească celor de la PNL că au susţinut Guvernul Cioloş, care a administrat dezastruos domeniul Sănătăţii.

Profitând de negocierile pentru contractul colectiv de muncă din sănătate și dezbaterea publică despre sporurile salariale din acest domeniu, liberalii vor să arate că mai există și ei în viața politică. Și cum nu prea au multe de spus, o dau înainte cu «PSDragnea» că doar nu pot să spună că ei au susținut un Guvern de tehnocrați care a lăsat bebelușii fără vaccin, bolnavii cronici fără medicamente și care a blocat transplantul de plămâni în România. Luna trecută a fost realizat primul transplant pulmonar din România, la Spitalul Clinic «Sfânta Maria» din București. Probabil un alt motiv pentru liberali să dorească demiterea ministrului Sănătății. Și, în lipsa unor alte proiecte, tot jucându-se că face opoziție, sesiunea parlamentară trece mai repede pentru PNL, un partid în «moarte clinica»”, a conchis parlametnarul.

Politica