Conecteaza-te cu noi

Oltenia

ALDE Dolj: ALDE nu va accepta nicio creștere a taxelor și impozitelor

Publicat

pe

ADINEL ILINCA, vicepreședinte  ALDE Dolj: ”Intoxicarile celor de la PNL nu mai pot fi luate în serios de nimeni ”

PNL și-a făcut un obicei prost și contraproductiv pentru năzuințele lor de revenire la putere. Mint de îngheață apele doar doar românii se vor speria și vor cere o guvernare ”salvatoare” a PNL (Partidul Non Liberal).

Recenta enormitate propagandistică a liderilor PNL, conform căreia Coaliția PSD-ALDE se pregătește să majoreze TVA la 20 % de la 1 iulie a.c  arată neputință și disperare.

Românii trebuie să știe că până la finalul acestui ciclu electoral(2020) nu se pune problema creșterii vreunei taxe sau a impozitelor. Evoluțiile din economie ne oferă argumente puternice pentru încadrarea în ținta de deficit bugetar prevazută la nivelul Uniunii Europene.

ALDE nu va accepta discuții pe tema creșterii taxelor și impozitelor. Preocuparea noastră principală  este să creăm instrumente de stimulare, nu de constrângere pentru mediul de afaceri”- a precizat vicepreședintele ALDE Dolj

Cerem liderilor PNL să dea dovadă de mai multă autocenzură fondată pe responsabilitatea față de cetățean, responsabilitate cerută de funcțiile pe care le dețin, funcții bine plătite din banii contribuabilului român.

       

Continue Reading
Publicitate

© 2021. Toate drepturile rezervate.