joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova vrea o victorie la final de campionat

Dacă în sezoanele trecute echipa craivoeană de volei masculin se afla în poziția de a cuceri campionatul pe finalul sezonului, acum elevii lui Pascu pot doar să mai influențeze formația care va câștiga titlul în acest an. Asta în sensul că astăzi, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie, SCM Craiova va întâlni Arcada Galați în ultima etapă din play-off. Formația de la malul Dunării se bate cu Tricolorul Ploiești pentru primul loc, ocupat în prezent de echipa ploieșteană. Gălățenii sunt la un punct în spatele Tricolorului și depind de rezultatul acesteia din meciul cu Zalău, ca să mai aibă vreo șansă la campionat. Totuși, în situația în care ploieștenii înregistrează un rezultat favorabil pentru Arcada Galați, aceasta nu are voie să greșească la Craiova, unde o așteaptă o grupare fără miză, dar cu ambiția de a încheia sezonul cu o victorie.

“Cu acest meci de mâine încheiem ediţia actuală de campionat, din păcate fără a avea un rezultat notabil. Sper, totuşi, să recuperăm punctele pierdute la C.S.M. Bucureşti şi să terminăm sezonul pe locul 5. Mai departe, de marțea viitoare se joacă Final Four-ul Cupei României, iar în semifinale vom întâlni pe Tricolorul Ploieşti. Practic în acest final de sezon vom evolua împotriva primelor două clasate”, a declarat antrenorul craiovenilor, Dan Pascu.

Jucătorii nu vor să lase garda jos în ultimul meci

Policlinica Buna Vestire Craiova

Faptul că nu mai au o miză în acest final de campionat nu îi face pe voleibaliștii de la SCM Craiova să renunțe la luptă în ultima partidă a play-off-ului, contra Arcadei Galați. Jucătorii craioveni își doresc un rezultat bun împotriva gălățenilor. “Mâine (n.r azi) jucăm în ultima etapă a campionatului în faţa echipei din Galaţi, care este implicată direct în lupta pentru titlu. Va fi un meci foarte greu, interesant, va fi o luptă aprigă pentru obţinerea celor trei puncte. Aşteptăm publicul să ne susţină mai ales că este un meci greu şi sunt convins că vom obţine un rezultat bun”, a declarat Bogdan Ene. “Ne aşteaptă un meci dificil cu Arcada Galaţi. Va fi un joc de presiune pentru ambele echipe. Galaţiul joacă ultima şansă la titlu, iar noi trebuie să câştigăm în faţa propriilor suporteri. Sperăm să facem un joc bun şi să luăm toate cele trei puncte. Nu o să ne dăm la o parte în faţa niciunei echipe”, a spus și Ion Teleleu.

Politica